Vlaggen over ons hero desktop

GREEN WORLD MOBILITY BIJ VAKGARAGE VAN DER VEEN

Green World Mobility B.V. heeft een heel scala aan elektrische voertuigen, waarvan er meerdere modellen exclusief via ons verkrijgbaar zijn. Feitelijk heeft Green World Mobility al veel voorwerk voor u gedaan en de beste, betaalbaarste modellen voor u geselecteerd.

Green World Mobility hoopt door het verkopen van elektrische microcars bij te dragen aan een duurzame toekomst. Wij zijn van mening dat er nog veel te verbeteren is op het gebied van duurzaamheid. Vele gemeenten, parkbeheerders en resorts kunnen uit de voeten met onze producten. De speciale cargo uitvoeringen zijn op maat aan te passen aan de wensen van de klant.

Daarnaast hopen wij een oplossing te bieden voor de veelvoorkomende eenzaamheid bij ouderen. Op het moment dat iemand zijn of haar rijbewijs niet langer kan verlengen en dus geen auto meer mag rijden heeft dat een enorme impact op het leven van die persoon. Als iemand geen auto meer mag rijden is diegene afhankelijk van het OV of derde partijen om van A naar B te komen. Even op bezoek zit er dan vaak niet meer in. Door een alternatief te bieden op de auto hoopt Green World Mobility dat ouderen makkelijker het gezelschap van vrienden en familie op kunnen zoeken.

Green World Mobility heeft de meest courante onderdelen op voorraad. Bij eventuele storingen lezen wij het voertuig uit met uiterst geavanceerde diagnostische apparatuur.